Abameme

Forrige

Neste

 

 

 

Festeprinsippet

Hva gjøres med naturlig negl før materialet legges på - blir avgjørende for hvordan den naturlige neglen ser ut etter at materialet blir fjernet.


Hendene blir vasket med neglebørste, desinfiserende såpe og vann.

Hendene bør tørkes med papirhåndklede.

Neglebåndet blir skjøvet tilbake og den delen av neglebåndet som sitter fast på neglen blir skrapt bort med baksiden på neglebåndskyveren.

Neglen blir buffet med en 600 grit buffer - hvit side på Luster - polerer.

Vi påfører olje for å pleie naturlig negl samtidig som vi bruker kunstige negler.
Dette er hva Abameme anbefaler.

 

Grit tallet på bufferen blir viktig å forklare:
På en kvadrat tomme der det er plass til 600 sandkorn = grittall 600.

På en kvadrat tomme der det er plass til 450 sandkorn = grittall 450.

Der det er plass til flere sandkorn på samme areal er sandkornene mindre og filen/ bufferen blir finere - sliper mindre.

I henhold til fil/ bufferprodusenter: en buffer har høyere grittall enn 450.

 

Det anbefalte grittallet for tradisjonelle typer kunstige negler er å buffe neglens overflate med er grit 80-240 - det er dette sammen med en uttørringen av neglens overflate som lager det kjente problemet - tørre negler som er ømme og som fliser seg i månedsvis etter at neglene ble fjernet.

Andre teknikker bruker primer eller andre kjemikalie for å tørke ut neglens overflate - kjennes ut som ising i neglen - permanent eller midlertidig.

 

Resultatet er at resinnegler fester bedre og holder lenger enn tradisjonelle typer kunstige negler og kunden vil ikke oppleve at deres egne negler blir tynnere eller ømme og slitte etter at materialet blir fjernet.

 

Fakta om feste blir en avgjørende faktor for de som velger å bruke resinnegler og det festeprinsippet Abamemenegler kan tilby.