Abameme

Forrige

Neste

 

 

 

 

Praktisere på andre

Vi anbefaler å praktisere/ øve på egen negler - her er forklaringen:

Hvis du skal lære å lage negler er det viktig at du selv har, kjenner og forstår hva det vil si å bruke kunstige negler.

Skremmende historier om "negledesignere" som legger negler og tar betalt for det som selv ikke bruker kunstige negler. Uansett kjønn eller alder, er man seg negledesigner må man selv ha negler, uansett, ingen unnskyldning er god nok.

Går du til en negledesigner som ikke bruker kunstige negler; ikke forvent å få negler som duger. Negledesigneren klarer beviselig ikke å lage negler på seg selv som fungerer, hvordan skal de klare å lage negler som fungerer for andre - eller de bruker produkter som sliter så mye på neglene at de ikke kan ha kunstige negler hele tiden.

 

Alle kunder er forskjellige og har forskjellige behov for neglene sine og den viktigste delen av det å lære seg negledesigneryrket er, og har alltid vært å øve på egne negler - først.

 

Etter at du får det til å fungere på egen negler er det tid til å forsøke seg litt forsiktig med negler på noen du kjenner. Se om de opplever det samme som deg eller om det er andre krav de stiller enn de du kjenner til.

Å lytte til hva kunden sier blir viktig for en som skal lære negledesign.

 

Tradisjonelle negledskoler anbefaler å ikke øve på egne negler. Det brukes modeller for å unngå at eleven skal oppdage hvor slitt naturlig negl egentlig blir av å bruke tradisjonelle typer kunstmaterialer.

 

Vi kan praktisere/ øve på egen negler og det gjør og anbefaler vi for at negledesigneren skal se, forstå og kjenne at det er mulig å lage kunstige negler som ikke skader den naturlige neglen. Oppdag hemmelighetene - bruk support.